Oldal kiválasztása

Valami megteremtődik, amikor egy nő és egy férfi szexuálisan egyesül. Ezekben a legmagasabb szintű pillanataiban a csodálatnak, a nő és férfi androgünné válik, olyan teremtőerőre tesz szert, mint az istenek.

Amint szexuális együttlét meghosszabbodik, amint a gyönyörteli imádat eksztázisának simogatásai felerősödnek, egy elbűvölő spirituális átalakulás történik. Ekkor feltöltődünk univerzális elektromossággal és magnetizmussal, hatalmas kozmikus erők halmozódnak fel bennünk a lélek szintjein. Az asztrális test csakrái ragyogni kezdenek, a Nagy Kozmikus Anya misztikus erői áramolnak át a lényünk minden csatornáján.

Az egymást szerető nő és férfi valójában a csodálatos harmónia két hárfája. Amikor a dicsőséges eksztázis születik, ez a szerelem, melyet nem lehet leírni, mert amint le akarjuk írni, máris átalakult.

A magváladék a férfi asztrális folyadéka. A magban található az asztrális fény. A mag a kulcsa minden erőnek és a kulcsa minden hatalomnak. Az asztrális fénynek két pólusa, két iránya van. Az egyik negatív, ez a lefelé szálló kígyó, az elfecsérelt mag útja, a másik pozitív, ez a felszálló kígyóerő, a Kundalini, a teremtőerő útja.

(Ősi gnosztikus írás)

Share This

Megosztás

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel!