Oldal kiválasztása

A természetes állapotához visszatérő nő nem vágyik jobban semmire, nem szeret jobban senkit, mint egy vele egyenlő társat. A férfinak ehhez meg kell értenie a nőben rejtőző természetes kettősséget. Olyan férfi tud a társa lenni egy igazi nőnek, aki tudásra, tanulásra vágyik. Vagyis készen kell állnia a nőn keresztül érkező mély tudás befogadására. Leghőbb vágya kell, hogy legyen, hogy a női természet misztikus természetét megértse és elfogadja, azáltal hogy a női természetet értékesnek, csodálatra méltónak és vágyottnak érzi. Így válik a nő a férfi beavatójává.

A nők arra vágynak, hogy társuk kitartóan és okosan próbálja legmélyebb természetüket kibontakoztatni. Ha egy nő ilyen társra lel, életen át tartó szerelemmel és szeretettel ajándékozza meg. A női titkokat nemcsak kutatnia kell a férfinak, hanem kitartóan kell dolgoznia értük. Lassan és fokozatosan kell közel kerülnie a női lélek rejtélyéhez. A nő számára az az igazi társ, aki nem hagyja magát eltéríteni büszkeségtől vezérelve, aki meg akarja találni a nő rejtett kincseit. De nem azért, hogy uralkodjon felettük, hanem hogy megértse és csodálja a nő ősi lényegét. Hogy megérintse a nő lelkét, hogy csodálata által szeretettől és szerelemtől ragyogjanak a nő szemei.

A másik természetes jelensége ennek a lelki visszatérésnek, ha a nő összefog más nőkkel, mint a kötegben összefogott nyílvesszők, melyek egyesével könnyedén eltörhetők, de összefogva törhetetlenné válnak. Ez a nők közötti összetartás az Isteni Anya megnyilvánulása az egyes különálló darab közötti összetartó erő formájában.

 

Share This

Megosztás

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel!