Oldal kiválasztása

Az emberben a nemi ösztön az egyik legerősebb. Rögtön az életben maradási ösztön után következik. Gondoljunk csak bele, meglátunk egy gyönyörű nőt és akár azt is elfelejtjük, hogy egy perccel korábban éhesek voltunk. Ameddig élünk ott lüktet bennünk, használjuk-e vagy sem – az egy másik dolog. Az viszont biztos, hogy nagyon befolyásol minket. A tantra úgy tartja, hogy attól függően hogyan használjuk, a nemi energia felemel, vagy a züllöttségbe és pusztulásba taszít.

Ha már úgyis van és használjuk, akkor miért ne tehetnénk ezt jól? Csak egy kis erőfeszítés, kitartás és tanulás kell hozzá és lehet ezt akár nagyon jól is végezni. Ki ne akarná megélni a szeretet kirobbanó intenzitását és a végtelen gyönyört? És miért érnénk be kevesebbel?

Persze ha tudatosan cölibátust vállaltál, akkor most nyugodtan továbbkattinthatsz erről az oldalról. De ha aktív nemi életet élsz, vagy legalábbis erre vágysz, mindenképpen olvasd tovább. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mi szükséges ahhoz, hogy valóban boldog párkapcsolatod legyen, aminek része az emelkedett és beteljesítő szerelmi együttlét is.

Ahhoz, hogy életed legjobb szeretkezését éld át a következő 4 dolog szükséges:

1. Lángoljon bennünk a szeretet és érezzük, hogy viszont szeretnek

Sajnos a mai korban ez már nem magától értetődő. Divatba jöttek az egyéjszakás kalandok, ahol a pillanat múló szikrája lobbantja lángra a vágy tüzét, ami majd nagyon gyorsan ki is huny. Mindenhol azt látjuk, hogy ez menő és izgalmas. De higgyétek el, teljesen más érzés, amikor nem azon kell gondolkozz reggel, hogyan is hívják a másikat, aki melletted fekszik az ágyban, hanem még mielőtt felébredsz érzed magad mellett a megnyugtató jelenlétét. Az igazi mély szeretethez idő kell és érdemes kivárni, mert egy sokkal magasabb, lelki szintű szeretkezéssel ajándékoz meg. Aki ezt megéli, rájön hogy voltaképpen ez sokkal izgalmasabb minden futó kalandnál.

Nagyon fontos, hogy a férfi és a nő szeresse egymást, vagyis viszonozzák egymás érzéseit. Ha csak az egyik érzi a szeretetet, egyelőre inkább jobb tartózkodni az együttléttől. Hogy miért? Mert ami nem emel fel, az lehúz. Főleg a nő érzékeny erre, de a férfi lelkén is sebet ejthet egy ilyen kapcsolat. Viszont a nő, lelki felépítéséből adódóan sokkal érzékenyebb. Ha elfogadsz egy ilyen kapcsolatot, frusztrált leszel és idővel megjelennek a különböző nemi problémák, fertőzések: a nőknél a mentruációs görcsök, mióma, ciszták stb, a férfinál prosztataproblémák, merevedési zavarok stb.
A tested jelez, hogy valahol hibázol.

2. Csodáld a párodat, akár a legelején

Ha nem figyelsz arra, hogy mindig pezsgésben tartsdakezdeti lángolást, akkor az idővel átvált egy alig langyos pislákolásba, majd teljesen eltűnik. Bár továbbra is szereted a párod, mégis egy idő után úgy tekintesz rá, mint egy jó barátra vagy egy lakótársra – minden szerelmi vágy nélkül. A legtöbb házasság itt csúszik el. Amikor szerelmesek vagyunk csodáljuk a másikat, aztán megszokássá válik és elfelejtjük csodálni. Ha újra fel szeretnéd lobbantani a szikrát, hogy olyan legyen, mint a legelején, úgy kell tekintened a párodra, mint a legelején. Lehet, hogy a kezdeti próbálkozás mesterkéltnek tűnik, de ne add fel, megéri az erőfeszítést. Emlékeztesd magad mindig a kezdet energiájára!

3. Hozd be a szentséget a kapcsolatba

A szeretkezés sokkal emelkedettebb lesz, ha hármasban csináljuk. Istennel. Ezt nevezik úgy, hogy amor sanctus.
A szeretkezés előtt leülünk egymással szemben, megfogjuk egymás kezét és behunyt szemmel Istenre gondolunk, neki ajándékozzuk a szeretkezést és annak minden hatását. Meg fogsz lepődni. Egy magasabb oktávról indul minden, akár megpillanthatod a kedvesedben az isteni szikrát.

4. Őrizd meg az energiád

Ahhoz, hogy a férfi és a nő valóban egymásra hangolódjon és ne csak testileg, hanem lelkileg és eggyé olvadjon a szerelemben fontos, hogy a szeretkezés ne csak 5 percig tartson, hanem jóval tovább. A tantrában a szent szexualitás úgy valósítható meg, ha a férfi és a nő egyaránt teljesen uralja az energiáját a szeretkezés során. Magyarán: a férfinek nincs magömlése és a nő sem veszíti el az energiát az orgazmus alatt. Az orgazmus és a magömlés két különböző és elválasztható funkció. Nem kell feltétlenül egyszerre történjen. Ha pedig egyelőre nem akar gyereket nemzeni, miért kellene a férfi elveszítse ezt a kondenzált energiát, ami valójában az életereje? Amikor a pár nem veszít letöltődéssel energiát, sokkal erősebbé és összeforrottabbá válik.

Sokan amikor először hallják ezt az információt, azt mondják, hogy ez amolyan urban legend és ilyen nincs.

De van.

És nem is olyan bonyolult vagy nehéz, mint amilyennek tűnik. A tantra jógában találhatunk olyan módszereket, speciálisan férfiaknak illetve nőknek, amellyel megtanulható ez a tökéletes önkontroll. Megéri a kitartó és türelmes erőfeszítést, mert a jutalmunk akár egy több óráig tartó, gyönyörteljes testi és lelki összeolvadás lesz, ami nem lefáraszt, hanem feltölt energiával. A tantra titkos írásai szerint az embernek egy adott mennyiségű nemi energiája van, ha az elfogy, akkor neki annyi… menopauza, andropauza. Viszont ha megfelelően használja, nem pazarolja el, hanem átalakítja, akkor 60 év felett is szerelmi téren lekörözi a fiatalokat.

Sok sikert!

Színek és Szavak Blog

Share This

Megosztás

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel!