Oldal kiválasztása

A tantrikus orgazmust sokszor nagyon misztikusan közelítik meg, ezért tűnik elérhetetlennek. Holott ez nagyon is természetes és kis gyakorlással könnyen megvalósítható…

Azt viszont jó már így az elején is tudni, hogy a tantrában a szeretkezés nem az öncélú gyönyört szolgálja, hanem eszközként tekintett egy magasabb cél felé, ahol az ember az erotikus eksztázisban a spirituális eksztázist tapasztalja meg. Ha egyelőre nem is érzed magadban a hő vágyat a spiritualitás ezen megtapasztalására, semmi gond, csak kérlek légy nyitott, mert ki tudja, minden megtörténhet.

Egy tuti biztos, ha egyszer megtapasztalod ezt, soha többé nem vágysz a korábban megtapasztalt orgazmusokra. Ugyanis egy tantrikus szeretkezés során nemcsak a nő, de a férfi is rengeteg intenzív orgazmust élhet át, anélkül, hogy kifáradna. Persze az orgazmus nem kell kitűzött cél legyen az együttlétnél. A hangsúly az EGYÜTTLÉTEN van.

De azért legyünk őszinték: ki nem akarna olyan gyönyört, ami addig tart, ameddig csak akarja?

Először is lássuk, hogy mitől tantrikus egy orgazmus?

Nem a pózok, bizony nem. A Káma Szútrát egyelőre félreteheted.

A legfontosabb alapfeltétel: a tökéletes önkontroll.

Önuralom a testünk és az elménk felett. Megszoktuk, hogy a testünk és az elménk irányít bennünket. Ideje, hogy ez megváltozzon. Ha meg szeretnéd tapasztalni a gyönyör és a boldogság legnagyobb intenzitását és ezzel a párodat is meg szeretnéd ajándékozni, jó ha kis erőfeszítést teszel ezen a téren. A tantrikus hagyományban rengeteg tanácsot, technikát találsz a szerelmi élet javítására és az úgynevezett brahmacsarija elsajátítására. Ezt körülbelül úgy szokták fordítani számunkra, nyugati embereknek, hogy szexuális kontinencia vagy nemi folytonosság, latinos változatban: coitus rezervatus vagy karezza (holott ez a két utóbbi fogalom nem teljesen azt jelenti).

foto: Robert Sturman

A férfi és a nő a testfelépítésükből adódóan nagyon különbözőek és másként is működnek. A legtöbb nő képes arra, hogy ne veszítsen energiát orgazmuskor, anélkül, hogy tudná, hogy voltaképpen ez az ún. kontinens szeretkezés. A nők esetében a probléma sokszor másból adódik. A nő szexuális bioritmusa hosszabb, mint a férfié, így több időre van szüksége az orgazmushoz. Így rengeteg nő önmagát képtelennek hiszi az orgazmusra, holott csak több időre lenne szüksége. Számára még alig kezdődött el és már véget is ért. Munkám révén sok nővel vagyok kapcsolatban és tapasztalataim szerint döbbenetesen sok azon nők száma, akiknek ilyen „banális” dolgok miatt nincs testi és érzelmi beteljesülésük a párjukkal. Sok nő be sem vallja a párjának, hogy ez mennyire frusztrálja. Tehát, uraim, érdemes lenne ezen változtatni!

A férfiak nagy része orgazmuskor energiát veszít a magömlés formájában és így nem képes a nő bioritmusához alkalmazkodni. Viszont ha megtanulja, hogyan legyen „száraz orgazmusa”, akkor egy hatalmas kincs birtokába jut, amellyel nagy erőre tehet szert. Ezt a többlet energiát majd felhasználhatja a mindennapi életben, mint egy titkos erőforrást, ami fejleszti az intelligenciát, a tűrőképességet, a kreativitást és felébreszti a szunnyadó adottságokat.

A tantrikus nemi folytonosság esetében nem visszatartásról van szó, hanem annál egy jóval természetesebb és egészségesebb folyamatról. Ezt nevezik úgy, hogy energiaátalakítás vagy biológiai transzmutáció, amikor is az anyag energiává alakul, majd felemelkedik a hátgerinc mentén magasabb szintekre. Nem térek ki a bonyolult orvosi magyarázatokra. A lényeg, hogy megértsd (főleg ha férfi vagy), hogy a magömlés és az orgazmus két különböző dolog. Lehet magömlés nélkül orgazmusod, és lehet orgazmus nélkül magömlésed. Ha pedig egyelőre nem gyermeknemzés a célod, a magömlést elhagyhatod. Viszont, hogy ez sikerüljön az kell, hogy újratanuld a nemi működés irányítását és megedzd azokat a rejtett izmokat, amelyekről lehet eddig nem is hallottál. Egy átlagos férfinak többnyire 6 hónap, amíg „újraneveli” a testét. Persze ez lehet több vagy sokkal kevesebb is, attól függően, hogy mennyire egészséges életmódot folytat.
Ami viszont a legnagyobb erőt adja bármiféle tantrikus edzéshez és a kontinencia sikeréhez, hogy szeresd a párod és vágyjál arra, hogy tényleg boldoggá tedd.

Egy tantrikus mondás szerint: egy nő legnagyobb boldogsága, hogy minél több gyönyörteli boldogságot ajándékozzon a szeretett férfinak, és egy férfi legnagyobb boldogsága, hogy minél több gyönyörteli boldogságot ajándékozzon a szeretett nőnek.

Lehet ennél jobb motiváció?

Színek és Szavak blog

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This

Megosztás

Oszd meg az oldalt az ismerőseiddel!